Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering korterelamu ja abihoone ehitamiseks.

23. mai 2019
27. maist kuni 27. juunini 2019 toimub Aia tn 30b kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek. Kinnistu suurusega 695 m², asub Pärnu linnas Aia ja Kajaka tänava nurgal ning hõlmab hoonestatud ärimaa juhtotstarbega Aia tn 30b kinnistut. Krundile on lubatud ehitada kaks hoonet suurima maapealse ehitisealuse pinnaga kokku 209 m². Ehitusõigusega lubatud suurim hoonete arv krundil jaguneb põhielamuks (kolm korterit) ja abihooneks. Kahekorruselise põhielamu suurim lubatud kõrgus on 9,5 m ja abihoone suurim lubatud kõrgus on piiratud 4,0 m tulemüüri peale.
Suurimad lubatud kõrgused on antud hoonet ümbritsevast keskmisest planeeritud maapinnast põhielamu korral 3.60 m abs ning abihoone korral 3.40 m abs. Põhielamule võib rajada maa-aluse korruse, mille suurim lubatud maa-alune ehitisealune pindala on 120 m².
Planeeringuala krundi kasutamise sihtotstarbeks on määratud korterelamumaa, mis vastab üldplaneeringu järgsele planeeringuala maakasutuse juhtotstarbele väikeelamumaa.
Detailplaneeringuga muudetakse linna üldplaneeringut määrates ärimaa maakasutuse juhtotstarbe asemele väikeelamumaa juhtfunktsiooni.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Nanook OÜ, PÄRNU
+372 56561000 xjan99@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Aia 30b
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Aia 30b PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine
Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 27. mai - 27. juuni 2019