Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange korterite remonttöödeks. Tähtaeg 30. juuni.

21. juuni 2019
Elva Vallavalitsus kuulutab välja hanke Hellenurme külas Vallamaja kinnistul asuva hoone II korrusel asuvate korterite remonttöödeks.
Tehnilise kirjelduse koostamisel lähtuda alltoodust ja lisatud asendiplaanist:
I - korter 3 (endine raamatukogu) vajab ruumi nr 36 (4,6m²) WC-dušširuumi väljaehitust (wc-pott, dušinurk, kraanikauss, boiler, pesumasina ühenduskoht) ja kööki (ruum nr 34) vee-ja kanalisatsiooni toomist (koos kraanikausiga). Esik-köök ja kaks tuba on muus osas remonditud, sh küttekolded ja elektrisüsteem.
II - plaanil ruumides nr 42-47 (piiritletud kollasega) välja ehitada tualettruum + pesemisruum (dušš, kraanikauss, pesumasina(te) paigaldusvalmidus, 2 WC-d, boiler). Ruumidesse 46-47 tekiks siis WC-potiga, dušinurgaga, kraanikausiga ja pesumasina(te) ühendusvõimalusega pesemisruum. Ruumidesse 42-45 WC-potiga ja kraanikausiga ruum. Täna on siin vaid remontimata ruumis nr 44 WC. Vee- ja kanalisatsioonitorustik uutesse WC-duširuumidesse ja korter nr 3 kööki tuleb tuua eeldatavasti I korruselt lae alt, ruumide 44 ja 46 alt. Olemasolevatest kolmest uksest restaureeritakse kaks uute loodavate ruumide tarbeks.
III - WC-duširuumi väljaehitus korterile nr 4 (remontimata), ruumi nr 37 (4,8m²) plaanil.
IV – korterite 2, 4 ja 5 sanitaarremont. S.t korterites 2, 4 ja 5 ning ruumides 44, 46 on vaja vahetada aknad (9 tk mõõdus 1260x1150 ja 2 tk mõõdus 1060x880, puit), remontida küttekolded (kokku 2 pliiti soojamüüriga ja 3 ahju) ja rekonstrueerida elektrisüsteem (kaabeldus, uued lülitid, pistikud kuni selleni, et ka eraldi mõõtmine krt viisi võimalik oleks). Elektritööks on ka ruumi nr 34 elektripliidi paigaldamiseks pistik ja ruumi nr 36 elektritöö (sh boiler). Trepikojas rekonstrueeritud kilp olemas. Hoone asub muinsuskaitse piiranguvööndis ja välisilme korrektsuse jätkamisel on oluline teiste uute akendega sarnasuse tagamine. Muus osas vajavad korterid san.remonti (lagi, seinad, uksed), põrandad sobivad. Pinnad plaanil.
Korterite nr 3 ja 5 sissekolimisvalmiduse tarbeks on vaid 2 kuud aega, sh koridori peal WC-pesuruumi väljaehitus. Korterite 2 ja 4 sanitaarremont võib jääda ka sügisesse.
Pakkumusi oodatakse hiljemalt 30. juuniks e-posti aadressile terje.korss@elva.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 730 9880 elva@elva.ee
Map-pin

Asukoht

Vallamaja
Hellenurme, Elva vald, TARTUMAA, Eesti
Vallamaja Hellenurme, Elva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Remonttööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 30. juuni 2019