Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering hobuste treenimiseks ja võistlemiseks vajaliku taristuga koos vajaliku külastus- ja teenindustaristuga.

26. jaanuar 2022
Kehtestatud Treeningraja kinnistu detailplaneering. Detailplaneeringuga on antud lahendus Treeningraja kinnistule hobuste treenimiseks ja võistlemiseks vajaliku taristuga ning koos vajaliku külastus- ja teenindustaristuga. Treeningraja kinnistu piire ei muudeta ja kinnistut ei jagata.
Hoonestusalad on paigutatud keskse harjutusväljaku kagupoolsesse külge, kuhu paigutatakse vajalikud hooned (maneežid, heinaküün, väliboksid jms). Hoonestuse kõrguse piirmääraks on 12 m olemasolevast maapinnast. Kavandatavad hooned võib ette näha nii kokku ehitatuna kui eraldiseisvatena. Hoonete ruumikuju tuleneb hoone funktsioonist. Välisviimistluse materjalide valik peab tagama soliidse ja ajaloolise keskkonna väärtust tõstva tulemuse.
Samuti on tähistatud ala tribüünide, treeningute ja võistluste tarbeks, mille täpne lahendus (haljastus, tribüünid, võistlusalad ja muud funktsionaalsus) kujundatakse välja projekteerimise käigus, vastavalt vajadustele. Ala ei ole mõeldud hoonestamiseks. Sinna võib paigaldada asjakohaseid rajatisi.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Eesti Maaelumuuseumid SA, Ülenurme, Kambja vald
+372 53 458 055, +372 7383810 merike.lang@memu.ee, info@memu.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 445 9810 info@ekeprojekt.ee
Map-pin

Asukoht

Treeningrada
Tori vald, PÄRNUMAA, Eesti
Treeningrada Tori vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 118 532 m²