Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange korduva üleujutusega ala piiri määramise ja ehituskeeluvööndi täpsustamise uuringuks. Tähtaeg 8. august.

26. juuli 2019
Pärnu Linnavalitsus kuulutab välja hanke Pärnu linna korduva üleujutusega ala piiri määramise ja ehituskeeluvööndi täpsustamise uuringuks. Pärnu LV korraldab lihthanke „Pärnu linna korduva üleujutusega ala piiri määramise ja ehituskeeluvööndi täpsustamise uuring“ ja teeb ettepaneku esitada pakkumus vastavalt riigihanke alusdokumentides (edaspidi LHD) sisalduvatele tingimustele.
Projekti kaasrahastajaks on Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) meetme „Üleujutusohu riskide maandamine“ kaudu. Toetuse eesmärgiks on ära hoida või vähendada üleujutusega seotud olulistes riskipiirkondades üleujutusete võimalikke kahjulikke tagajärgi inimese tervisele, keskkonnale, kultuuriväärtustele ja majandustegevusele. Uuring peab olema suunatud üleujutusega seotud riskide maandamiskavas 2016-2021 sisalduvate tegevuste ja eesmärkide elluviimisele.
Hanke objektiks on uuringu “Pärnu linna korduva üleujutusega ala piiri määramine ja ehituskeeluvööndi täpsustamine” koostamine vastavuses riigihanke alusdokumentide tehnilises kirjelduses nimetatule.
Tööde kestus: 6 kuud.
Pakkumuse esitamise tähtpäev ja kellaaeg: 8.08.2019 11:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 4448200 linnavalitsus@parnu.ee
Map-pin

Asukoht

PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 8. august 2019
Tööde kestus 6 kuud