Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ehitusluba basseini lammutamiseks. Töödega alustatakse lähiajal.

16. august 2019
Rapla Vallavalitsus on väljastanud ehitusloa Kaiu basseini lammutamiseks. Lammutustöid hakkab teostama Heimak OÜ, kes alustab Kaiu basseini lammutamise ja osalise täitmisega juba lähipäevil. Töid teostatakse mitmes etapis.
Esimesse etappi kuuluvad tegevused:
Lammutusprojekti koostamine, basseini põhja purustamine ja maapealsete betoonosade lammutamine, basseini täite- ja pinnase planeerimistööd, mille eeldatav maht on 10 päeva. Basseini täitmist alustatakse eeldatavasti madalamast osast ning esmane täide saabub Juurust, kus lammutatakse Juuru kooli garaaži-katlamaja hoone, mis ladustatakse Kaiu basseini.
Teise etappi kuuluvad tegevused:
Hinnatakse, millises mahus on täitematerjali juurde vaja ning vajadusel teostatakse piirkonnas sellekohane üleskutse, andmaks kogukonnale võimalus ära anda mineraalset pinnast või materjali, seda eelnevalt kooskõlastades Rapla Vallavalitsusega. Eeldatav aeg, mil bassein täidetakse, on käesoleva aasta lõpp - uue aasta algus, seda seetõttu et kogutud materjal saaks kevadeni vajuda.
Kolmandasse etappi kuuluvad tegevused:
Basseini ladustatud täide on vajunud ning uue aasta kevadel alustatakse pinnasetöödega, kus toimub mullasisaldusega materjali peale panek ning muru külvamine.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 489 0510 raplal@rapla.ee
Tööde teostaja
Briefcase
Heimak OÜ, Juuru, Rapla vald
53429750 aumot@hot.ee
Map-pin

Asukoht

Kaiu, Rapla vald, RAPLAMAA, Eesti
 Kaiu, Rapla vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Maaparandus-, kaeve-, mulla-, pinnasetööd