Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering elamute ehitamiseks.

10. september 2019
Raasiku Vallavalitsus teatab, et 11.09. – 11.10.2019 on Raasiku vallamaja kantseleis, Aruküla alevikus Tallinna mnt 24 ja Raasiku vallavalitsuse veebilehel http://raasiku.kovtp.ee/ võimalik tutvuda Kalesi külas asuva Kaasiku ja Kumma katastriüksuste ja lähiala detailplaneeringu eskiislahendusega. Detailplaneering on Raasiku valla kehtivat üldplaneeringut muutev.
Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on olemasoleva maatulundusmaa ja elamumaa sihtotstarbega katastriüksuste jagamine kolmeks elamumaa krundiks, kruntidele ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine, juurdepääsude lahendamine, liikluskorralduse ja tehnovõrkudega varustamise ning haljastuse põhimõtete lahendamine. Detailplaneeringu lahendus on Raasiku valla kehtivat üldplaneeringut muutev, kuivõrd hajaasustuses paiknevad elamumaa krundid jäävad (keskmiselt) alla 1 ha.
Avaliku väljapaneku ajal saavad esitada kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid detailplaneeringu kohta kõik isikud. Märkused ja ettepanekud esitada Raasiku Vallavalitsusele kirjalikult hiljemalt 11.10.2019 a (sh) e-posti aadressil planeeringud@raasiku.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Raasiku Vallavalitsus , Aruküla, Raasiku vald
+372 607 0348 raasiku.vald@raasiku.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 56214955 aaarhitektid@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Kalesi, Raasiku vald, HARJUMAA, Eesti
 Kalesi, Raasiku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 11.09. – 11.10.2019