Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Koerteväljaku rajamine. Tööde lõpp mais.

10. märts 2020
Mai kergliiklustee äärde valmib kevadeks koertepark. Rajatav murukattega koertepark paikneb Mai kergliiklustee ääres (Papiniidu 84) veidi enam kui 2000-ruutmeetrisel alal. Kuna valmiva pargi läheduses asuvaid Mai, Papiniidu ja Raeküla kergliiklusteid kasutab väga palju koertega jalutajaid ja pargi vahetus naabruses paikneb linna ainus koertele lubatud pääs mereranda, on piirkonnas väga suur vajadus aiaga piiratud pargiala järele, kus koerad saaksid vahelduseks rihma otsas jalutamisele vabalt joosta ja turnida.
Ehitamisjärgus koertepark hakkab koosnema kahest omavahel piirdeaiaga eraldatud aiast, millest üks on mõeldud suurtele ja teine väiksematele koertele. Suurtele koertele kavandatud ala on 1215 ruutmeetrit ja väikestele koertele mõeldud ala suurus 1078 ruutmeetrit.
Mõlemad koerte jooksuaiad sisustatakse nõnda, et väljakul jaguks vaheldust nii loomaomanikule kui koerale. Samas on koertel kõiki jooksuaedadesse paigaldatavaid vahendeid huvitav ja jõukohane kasutada ka ilma peremehe abita. Aedadesse tulevad erineva kõrgusega künkad, mille otsa saab ronida ja põõsaste grupid, mille vahel on kutsadel tore joosta. Kuna looduses on puutüvi paljude koerte jaoks põnev turnimisobjekt, pannakse ka suurte koerte mänguväljakule maha ehtne puutüvi. Lisaks tulevad jooksuaedadesse erinevad poomid, astmelauad, jooksutõkked, agility tunnel, istepingid ja prügikastid.
Koertepargi projekteeris osaühing Hüüp, pargi ehitab välja osaühing Teemantlõiked. Koertepargi valmimisaeg on mai 2020. Park läheb maksma 40 000 eurot.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 4448200 linnavalitsus@parnu.ee
Projekteerimine
Briefcase
Hüüp OÜ, PÄRNU
516 1593
Tööde teostaja
Briefcase
+372 53 310 992 info@teemantloiked.ee
Map-pin

Asukoht

Papiniidu 84
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Papiniidu  84 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Tööde lõpp mai 2020
Maksumus 40 000 €