Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering ärihoone ja üksikelamu ehitamiseks.

18. september 2019
Algatatud detailplaneering Kohila vallas Aespa alevikus Lepa tn 5 kinnistul. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on Lepa tn 5 kinnistu (katastritunnus: 31701:001:0102; sihtotstarve: ärimaa 100%, ruumikuju pindala: 2664 m²) jagamine kaheks katastriüksuseks, katastriüksuse piiride korrigeerimine vastavalt kohapealsele olukorrale, hoonestusala ja ehitusõiguste määramine ning detailplaneeringu kohustuslike hoonete ja rajatiste toimimiseks vajalike ehitiste, sealhulgas tehnovõrkude ja –rajatiste ning ligipääsuteede asukohtade ning lähiaadresside määramine.
Vastavalt Kohila valla üldplaneeringule asub planeeritav ala tiheasustusega alal, kus maakasutuse juhtotstarve on ärimaa. Kuna maa-ala külgneb üldplaneeringuga ette nähtud elamualadega ning detailplaneeringuga ei muudeta üldplaneeringus määratud maakasutuse juhtotstarvet olemuslikult (ärimaa sihtotstarbe ülekaal), siis ei ole algatatav detailplaneering vastuolus Kohila valla üldplaneeringuga.
Detailplaneeringu algatamise hetkeks kogutud informatsiooni põhjal ei ole vaja detailplaneeringu koostamise käigus teha eraldi täiendavaid uuringuid. Kui detailplaneeringu edasise menetluse käigus selgub, et planeeringulahenduse väljatöötamiseks on vajalik teha täiendavaid uuringuid, analüüse, ekspertiise vms, siis tuleb need teha ning planeeringusse lisada.

Objektiga seotud ettevõtted

*****
Briefcase
Kohila Vallavalitsus , Kohila, Kohila vald
+372 489 4760 vallavalitsus@kohila.ee
Map-pin

Asukoht

Lepa 5
Aespa, Kohila vald, RAPLAMAA, Eesti
Lepa 5 Aespa, Kohila vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine
Blueprint

Omadused

Pindala 2664 m²