Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Enampakkumine reklaamikandjate paigaldamiseks. Tähtaeg 4. november.

10. oktoober 2019
Tartu Linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakond kuulutab välja kirjaliku enampakkumise Tartu linnale kuuluva maa üürile andmiseks reklaamikandjate paigaldamiseks.
Reklaamikandjate asukohad on jaotatud vastavalt mõõtmetele ja reklaamikandja tüübile kolme blokki. Pakkumisi saab esitada nii kõikide asukohtade kohta kui ka ainult ühe asukoha kohta.
Linnavalitsus on seadnud nõuded reklaamikandjatele, lisaks peavad reklaamikandjad olema kujunduslikult kõrgetasemelised, liikluskorralduslikult ja linnaehituslikult sobivad, materjalikasutuselt  kvaliteetsed ja tehniliselt  teostatavad. Maa antakse reklaamikandjate paigaldamiseks üürile seitsmeks aastaks.
Tingimustega saab tutvuda siin: https://www.tartu.ee/enampakkumine-reklaamikandjate-paigaldamiseks
Pakkumine tuleb esitada digiallkirjastatult hiljemalt 4. novembril 2019 kell 12 arhitektuuri ja ehituse osakonna e-posti aadressile aeo@raad.tartu.ee. Pakkumise esitamisega seotud küsimuste korral palume pöörduda: Tartu Linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonna linnakujunduse vanemspetsialist Kristin Kägu poole (Kristin.Kagu@raad.tartu.ee, 736 1243). Saabunud pakkumused avatakse 5. novembril 2019.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 736 1111, 1789 (infotelefon) lv@tartulv.ee
Briefcase
+372 736 1254 aeo@tartu.ee
Map-pin

Asukoht

TARTU, TARTUMAA, Eesti
 TARTU, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 4. november 2019