Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering korterelamute ehitamiseks.

22. juuli 2021
Kehtestatud detailplaneering Saku vallas Kasemetsa külas Allika maaüksusel.
Planeeritav ala asub Saku vallas Kasemetsa külas Soo tee ääres, piirnedes Saku - Tõdva maanteega, Tallinn - Lelle raudteega ning Kruusivälja maaüksusega. Planeeringuala koosneb Allika maaüksusest ning Sootee ja Teetammi tee osast. Planeeritava ala suurus on ca 17 000 m².
Detailplaneeringu koostamise eesmärk on Allika maaüksuse ala kruntideks jaotamine ning hoonestusalade ja ehitusõiguste määramine korterelamute  ehitamiseks ning tehnovõrkude ja rajatiste ning avalikule teele juurdepääsuteede võimaliku asukoha ja liikluskorralduse põhimõtete määramine. Planeeringulahendusena jaotatakse Allika maaüksus neljaks krundiks: läänes külaliste parkla ja kergliiklusteega transpordimaa krunt suurusega 2236 m²; keskel Uusmäe põik tänava pikenduse ja kergliiklusteega transpordimaa krunt suurusega 585 m²; idaosas reoveepumpla tarbeks eraldi tootmismaa krunt suurusega 34 m²; korterelamumaa krunt jääb suurusega 9738 m².
Vastavalt Saku aleviku ja lähiala üldplaneeringule asub planeeritav ala tiheasustusega alal, mille maakasutuse juhtotstarve on perspektiivne korterelamute maa. Detailplaneering on kooskõlas üldplaneeringuga.
Detailplaneeringu elluviimisega ei avaldata olulist mõju ala ja selle lähiümbruse majanduse-, sotsiaal-, kultuuri- ning looduskeskkonnale.
Kehtestamise korraldusega on võimaik tutvuda geoinfosüsteemis EVALD https://service.eomap.ee/sakuvald/#/planeeringud/planeeringud/859, Saku valla kodulehel ning tööaegadel Saku Vallavalituses (Juubelitammede tee 15, Saku alevik).
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Detailplaneerimine
Briefcase
5112058, 6878204 info@decoland.ee
Tellija
Briefcase
+372 5031290 apiir@icloud.com
Map-pin

Asukoht

Allika
Kasemetsa, Saku vald, HARJUMAA, Eesti
Allika Kasemetsa, Saku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil