Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering olemasoleva hoone laiendamiseks.

03. detsember 2019
Hiiumaa Vallavalitsus algatas Mõisakuivati detailplaneeringu koostamise ja jättis algatamata keskkonnamõju strateegilise hindamise. Mõisakuivati detailplaneeringu eesmärgiks on määrata maaüksusele hoonestusala ja ehitusõigus, tootmismaa sihtotstarve, vajalikud piirangud ja servituudid. Määrata hoonestusala ja ehitusõigus, et laiendada olemasolevat hoonet ait-kuivatit juurdeehitamisega.
Mõisakuivati maaüksusel asub muinsuskaitse ehitismälestis nr 23533 hoone ait-kuivati (ehitisregistrikood 115013592). Seoses sellega on vajalik koostada detailplaneeringu muinsuskaitse eritingimused, milles analüüsitakse kavandatavat tegevust ja antakse täpsed nõuded ehitustegevusele.
Mõisakuivati detailplaneeringu koostamise keskkonnamõju strateegilise hindamise vajalikkuse eelhinnang võimaldab järeldada, et ei ole vajadust algatada Mõisakuivati detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise menetlust.
Detailplaneeringu koostamise algatamise ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmise otsustega saab tutvuda tööajal Käina Osavalla Valitsuses Hiiu mnt 28, Käina alevik, Hiiumaa vald või valla veebilehel.

Objektiga seotud ettevõtted

*****
Briefcase
Hiiumaa Vallavalitsus , KÄRDLA, Hiiumaa vald
+372 463 6082 valitsus@kardla.ee
Map-pin

Asukoht

Mõisakuivati
Kassari, Hiiumaa vald, HIIUMAA, Eesti
Mõisakuivati Kassari, Hiiumaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine