Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering mobiilsidemasti ja selle teenindamiseks vajaliku hoone ehitamiseks.

12. märts 2020
Kehtestatud Joa tee 11 maaüksuse lõunapoolse osa ja selle lähiala detailplaneering. Detailplaneeringuga kavandatakse 2,04 ha suurusest Joa tee 11 tootmismaa sihtotstarbega maaüksusest 107 m² suurune ärimaa sihtotstarbega krunt, millele määratakse 95% ulatuses tootmismaa ja 5% ulatuses ärimaa sihtotstarve ning antakse ehitusõigus u 60 m kõrguse mobiilsidemasti ja selle teenindamiseks vajaliku ühe hoone püstitamiseks, ehitisealuse pinnaga kuni 13 m². Hoone suurimaks lubatud kõrguseks maapinnast on planeeritud kuni 3 m ja 1 maapealne korrus. Lubatud katuse kalle on määratud vahemikus 0 – 15 kraadi.
Juurdepääs planeeritavale alale on lahendatud Vääna-Keila-Joa maanteelt üle eraomandis oleva Kuusekese (katastritunnus 19801:011:0012) maaüksuse ning mööda munitsipaalomandis olevat Karja keskuse teed. Juurdepääs üle eraomandis oleva Kuusekese maaüksuse on lahendatud servituudi seadmise vajadusega.
Detailplaneeringu lahendus on kooskõlas Harku valla üldplaneeringu ja Harku valla ehitustingimusi, miljööväärtuslikke alasid ja väärtuslikke maastikke määrava ning tihehoonestusalasid täpsustava teemaplaneeringu lahenduse ja tingimustega.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
686 6866 info@tele2.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 520279 daims@hot.ee
Map-pin

Asukoht

Joa tee 11
Vääna, Harku vald, HARJUMAA, Eesti
Joa tee 11 Vääna, Harku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil