Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange WIFI4EU projekti elluviimiseks. Tähtaeg 10. veebruar.

20. jaanuar 2020
Lüganuse Vallavalitsus otsib alla lihthanke piirmäära jääva asjade ostmise ja teenuse tellimise korras projekti WIFI4EU elluviimiseks lepingupartnerit.
Algatuse WiFi4EU raames püütakse kogu ELis avalikus ruumis (pargid, väljakud, üldkasutatavad hooned, raamatukogud ja tervisekeskused) pakkuda ELi kodanikele ja külalistele WiFi levialade vahendusel tasuta kvaliteetset internetiühendust.
Algatuse raames Euroopa Komisjoni rahastatavad vautšerid antakse omavalitsustele, et need saaksid WiFi paigaldusettevõtete teenuseid kasutades avaliku elu keskustesse WiFi levialad rajada.
Lüganuse Vallavalitsus on nimetatud algatuse raames saanud vautšeri II voorust ning asume projekti ellu viimiseks hankima seadmeid, paigaldust ja täisteenust 3-ks aastaks.
Kindlasti on pakkumise koostamiseks vajalik käia kohapeal, meie WiFi leviala, mis antud projekti raames rajatakse, asub Kiviõli I keskkoolis, aadressiga Viru tn 14, Kiviõli linn, Lüganuse vald.
Infot annab kohapeal ja selgitab infojuht Erik Jürgenson, kelle e-post on erik.jurgenson@k1k.ee ja telefon 526 4334. Palume eelnevalt kokku leppida külastuseks sobiv aeg.
Hinnapakkumine esitada 10. veebruariks 2020.a. kella 10.00-ks e-postile valitsus@lyganuse.ee koopia anu.needo@lyganuse.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 3321 320, +372 33 21 322 valitsus@lyganuse.ee
Map-pin

Asukoht

Lüganuse vald, IDA-VIRUMAA, Eesti
 Lüganuse vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 10. veebruar 2020