Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Plaanis ärihoone ehitamine.

21. jaanuar 2020
Käesoleva eelprojektiga on kinnistule kavandatud viie maapealse korrusega ärihoone, mille esimesel korrusel paiknevad tehnilised ruumid, trepikojad ja avatud autoparkla 15-le sõiduautole, teisel kuni viiendal korrusel paiknevad bürood. Katuse mahtu on varjatuna paigutatud väline ventilatsiooniseade.
Hoone välisfassaadide kujundamisel on kasutatud väärikaid ja ajas kestvaid materjale nagu vääristatud valts-profiilplekk, klaasfassaad ja tellistega viimistletud pinnad. Hoone fassaadide liigendused ja materjalide erinevused on välja toodud vaadetel. Profiilplekk katab ühtlasena ühest fassaadist üle katuse teise külge, moodustades nn. „sadula“ või „teki“, mis lisab hoonele omapära. Hoone otsamahud on klaasvitriinidest ja telliskivi viimistlusega. Endla tänavapoolses välisseinas on parkimiskorruse osas pool-läbipaistev
„kärje motiivis„ telliskivilaotis kui suur avatäide mis lisab hoonele õhulisust ja ilmestab hoone fassaadi eriti pimedal ajal kui autoparkla on valgustatud. Läänefassaad on ka oluliselt silmatorkav fassaad Hipodroomi ristmiku suunast tulijale. Esimese korruse välisperimeetris domineerivad punakas-pruun telliskivi. 2.-5. korruse välisperimeeter on liigendatud erinevate viimistlusmaterjalidega nagu tellis, klaas ja profiilplekk.
Taotlemisel ehitusluba.

Objektiga seotud ettevõtted

Projekteerimine
Briefcase
+372 644 4414, +372 5287901 info@guruprojekt.ee
Tellija
Briefcase
+372 509 2660 kalle@kiigske.com
Map-pin

Asukoht

Keemia 1
Kristiine linnaosa, TALLINN, Eesti
Keemia 1 Kristiine linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala Ehitisealune pindala 435,8m²