Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Projekteerimistingimused ridaelamute rajamiseks.

10. veebruar 2020
Luunja Vallavalitsus on algatanud Emajõe maaüksuse detailplaneeringu täpsustamiseks projekteerimistingimuste andmise avatud menetluse.
Taotleja soovib muuta Jõekaare tee 7, 9, 11 ridaelamukruntide arhitektuurinõudeid. Planeeringu põhijoonise ehitusõiguste tabel näeb sektsioonide arvuks Jõekaare tee 7, 9, 11 ridaelamu kruntidel kokku 23 ridaelamu sektsiooni. Taotleja soovib suurendada nimetatud kruntide sektsiooninide arvu kokku 9 võrra kuna „Põhjus muudatuse tegemiseks on inimeste ootuste ja soovide muutus elamispinna osas. Eelistatakse väiksemaid, kompaktsemaid ja praktiliste lahendustega ridaelamubokse, mille ostuhind ja ülalpidamiskulud on mõistlikud. Pealegi ei ole ridaelamu sektsioonide arv kui arhitektuurinõue piirkonnas, mis on alles väljakujundamisel, asjakohane."
Ettepanekud ja vastuväited tuleb esitada e-posti teel aadressil luunjavv@luunja.ee või esitada valda aadressil Puiestee 14, Luunja alevik, Luunja vald, Tartumaa.
Avalik väljapanek kestab 17. veebruarist kuni 28. veebruarini 2020. a. Avaliku väljapaneku ajal on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, õigus esitada eelnõu või taotluse kohta ettepanekuid ja vastuväiteid.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
tanel@auricu.ee
Map-pin

Asukoht

Emajõe
Luunja vald, TARTUMAA, Eesti
Emajõe Luunja vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 17.-28. veebruar 2020