Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange kaevandatud maa korrastamise projekti koostamiseks. Tähtaeg 6. märts.

04. märts 2020
Saku Vallavalitsus küsib hinnapakkumust Saku vallas Kirdalu külas asuvate Suur-Kõrnumäe I ja Suur-Kõrnumäe II mäeeraldiste kaevandatud maa korrastamise projekti (edaspidi korrastamisprojekti) koostamiseks ning sealhulgas projekteerimise aluseks oleva maa-ala topograafilise plaani koostamiseks.
Hinnapakkumuse maksumus peab sisaldama järgmisi töid:
    maapõueseaduse ja selle alamaktide mõistes nõuetekohase korrastamisprojekti koostamist,
    korrastamisprojekti koostamise aluseks oleva vajalikku aktuaalse topograafilise plaani koostamist.
2014. a on teostatud jääkvaru uuring (varu osaline ümberhindamine), mis on meil olemas paberkandjal. Peale nimetatud uuringut on maapinna kõrgusmärgid vähemalt osaliselt muutunud, mille tõttu on vajalik ka värske topograafilise plaani koostamine. Viimane maavara kaevandamise luba lõppes 2014. a. Antud alal on ka kehtiv korrastamisprojekt (koostatud OÜ Eesti Geoloogiakeskuse poolt 2011. a), kuid seoses muutunud korrastamise soovidega on valik teha uus korrastamisprojekt. Kehtiv projekt nägi korrastamiseks ette olemasoleva kohapealse pinnase teisaldamise ja ümberplaneerimise. Tänasel päeval on meil võimalus saada lisamaterjali. Selleks on Saku vallas Keila jõe reoveekogumisala ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni ehitamisel ülejääv kaevis. Uued korrastamistingimused (vt kirja lisa) seda nüüd ka lubavad.
Kutsealane pädevus:
    Korrastamisprojekt ja topograafiline plaan peavad olema koostatud vastavat pädevust omava koostaja poolt.
Muud tingimused:
   Pakkumuse maksumus peab sisaldama kõikide kohustuste, õiguste ja riskidega seotud võimalikke kulutusi, mis on seotud lepingu täitmisega.
    Pakkuja kannab kõik pakkumuse ettevalmistamise ja esitamise ning lepingu täitmisega seotud kulud. Hankija ei vastuta mingil juhul nende kulude eest, sõltumata hankemenetluse käigust või tulemusest. Hankija ei hüvita pakkujale lepingu tähtaja muutumisest tekkinud kulutusi.
    Pakkumus peab sisaldama kinnituste andmist hinnapakkumuse küsimise tingimustele vastavuse osas.
    Tööd peavad olema valmis hiljemalt 3. augustiks 2020.a. Pakkumuse maksumus esitatakse eurodes täpsusega kuni kaks kohta peale koma. Pakkumust hinnatakse maksumuse järgi. Pakkumuse kehtivus Pakkumus peab olema jõus vähemalt 60 päeva pakkumuste esitamise tähtpäevast arvates. Pakkumuse esitamine Pakkumuse esitamise tähtaeg on 6. märts 2020.
Pakkumus esitada e-posti teel: saku@sakuvald.ee. Täiendavaid pakkumuse esitamiseks vajaminevaid materjale saab küsida keskkonnaspetsialistilt Maigi Tenisson (maigi.tenisson@sakuvald.ee, 671 2421).

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Saku Vallavalitsus , Saku, Saku vald
+372 671 2431 saku@sakuvald.ee
Map-pin

Asukoht

Kirdalu, Saku vald, HARJUMAA, Eesti
 Kirdalu, Saku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 6. märts 2020
Tööde lõpp 3. august 2020