Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Järgmisel aastal on plaanis maateelõigu ja ristmiku rekonstrueerimine. Tööde maksumuseks on kavandatud ca 2,8 miljonit eurot.

13. oktoober 2021
Viimsi vald võõrandas 2020. aastal Vana-Narva maantee riigile. Sellest ajast peale on vald ja Transpordiamet tihedas koostöös projekteerinud Vana-Narva maantee rekonstrueerimist.
Tööde käigus saab lisaks Vana-Narva maantee 1 km pikkusele lõigule korda Vana-Narva maantee ja Saha-Loo tee ristmik, mis lahendatakse ringristmikuna. Samuti tehakse korda Saha-Loo tee 1,5 km pikkune lõik, et tagada ühendus Tallinna ringtee suunal. Ristmiku läbilaskvuse suurendamiseks rajatakse lisarada Vana-Narva maanteelt Saha-Loo teele parempöörde sooritamiseks. Saha-Loo teel on kogu tee ulatuses projekteeritud 1+1 sõidurada ja tee keskele vasakpöörde sooritamiseks lisarada tänavatele ja mahasõitudele. Lisaks muudele töödele rajatakse tänavavalgustused. Vana-Narva maantee ja Saha-Loo tee äärde on ette nähtud kõnni- ja jalgrattateede ehitamine ning bussipeatused. Teetööde valmimisel on tagatud parem ja ohutum ühendus Viimsi valla ning Tallinna ringtee ja linna põhiteede võrgu vahel.Transpordiamet andis sel nädalal välja ehitusloa Vana-Narva maantee ja Saha-Loo tee ja nimetatud teede ristmiku rekonstrueerimiseks. Ehitustööd on kavandatud tulevale aastale. Ehitustööd lähevad maksma ca 2,8 miljonit eurot.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 433 6144, 6081100 info@reaalprojekt.ee
Map-pin

Asukoht

HARJUMAA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Blueprint

Omadused

Maksumus 40 664 € (km-ta)
Tööde lõpp 4.03.2024