Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange projekteerimise ja ehituse juhtimise, hankekorralduse ning omanikujärelevalve teenuse ostmiseks. Tähtaeg 6. aprill.

24. märts 2020
Tallinna Linnatranspordi Aktsiaseltsi hange projekteerimise ja ehituse juhtimise, hankekorralduse ning omanikujärelevalve teenuse ostmiseks. 
Riigihanke eesmärgiks on professionaalse ja kogemustega täitja leidmine Hankija poolt tellitavatel projekteerimis- ja ehitustöödel kvaliteetse ja keskkonnahoidliku projektijuhtimise ning omanikujärelevalve teenuse osutamiseks koos kõigi nõutavate dokumentide ettevalmistamisega ja Hankija nõustamisega hankekorralduse küsimustes. Teenus sisaldab: 1. projekti tervikjuhtimist (muuhulgas projekteerimise ja ehituse hangete alusdokumentide koostamist ja kooskõlastamist, huvitatud isikute küsimustele vastamist, pakkumuste menetlemist, lepingudokumentide ettevalmistamist, Hankija esindamist hankelepingute teostamisel, Hankija nõustamist); 1. ehitustööde järelevalve ja omanikujärelevalve teenuse osutamist ehitustööde töövõtulepingu täitmisel.
Pakkumuste tähtaeg: 6.04.2020 13:00
Hankelepingu kestus on määramata. 

Objektiga seotud ettevõtted

Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 6.04.2020
Tööde kestus määramata