Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algasid linnakeskuse ehitustööd

11. aprill 2020
Märtsis said alguse Valga-Valka linnasüdame ehitustööd, mille käigus uuendatakse ning arendatakse ühist avalikku ruumi, hõlmates nii kesklinna piirkonda kui kahte linna ühendavat jalakäijate tänavat. Eesmärgiks on luua hubane ning unikaalne avalik ruum linna elanikele ja külastajatele.
Ehitustöid teostatakse Valga-Valka kaksiklinna keskuse arendamise projekti raames, mida toetab Eesti-Läti programm. Projekti kogumaksumus on ligikaudu 5,3 mln eurot, millest Eesti-Läti programmi toetus moodustab ligikaudu 3 mln eurot. Ehitustööde kogumaksumuseks on ligikaudu 4,5 mln eurot (Valkas ca 2,53 mln ja Valgas ca 1,94 mln). Ehitustöid teostab AS Trev-2 Grupp.
Ehitustööde käigus on teostatud vanade hoonete lammutamist, freesimistöid ja pinnase väljakaevet ning hetkel käivad toru- ja elektritööd nii Valgas kui Valkas. Ees ootab mitmeid suuremahulisi töid nagu näiteks uue jalakäijate silla rajamine Eesti ja Läti piirile, Valga poolele skatepargi rajamine, tänavate rekonstrueerimine ja erinevate mänguväljakute rajamine.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 766 9900 valga@valga.ee
Tööde teostaja
Briefcase
+372 677 6500 trev2@trev2.ee
Map-pin

Asukoht

VALGA, VALGAMAA, Eesti
 VALGA, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil