Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange tänavavalgustuse rekonstrueerimiseks. Tähtaeg 1. juuni.

21. mai 2020

Türi Haldus korraldab alla lihthanke piirmäära riigihanke Väätsa aleviku Põllu tänava valgustuse  korrastamise tööde tegemiseks vastavalt käesolevale hankedokumendile eesmärgiga sõlmida hankeleping Türi Haldusega.
Pakkuja pakub Põllu tänavale sobilikud (kooskõlastatakse enne hankijaga) Led valgustid valgustusmasti kõrgusega 8 kuni 8,5 m. Valgustimastid peavad asuma munitsipaalmaal ja asukohad kooskõlastatakse tellijaga. Valgustid peavad olema valitud nii, et tee oleks piisavalt valgustatud liikumaks teel ilma komistamata. Ümbritsev piirkond ei pea olema valgustatud.  Valgustuse töökorda seadmine on pakkuja ülesanne. Pakkuja esitab valgustite tehnilised näitajad ja nende töökindluse sertifikaadid. Kaabeldus on 3-faasiline õhuliin tänavakoridoris. Tööde käigus majade esiseid poste, liine ja valgusteid ei uuendata. Majade esised olemasolevad liinid ühendatakse tänava kordidoris olevatesse uutesse postidesse. Kui pakkuja näeb avariilisi poste ja valgusteid, mida ei ole märgitud joonisel, kuuluvad need vahetamisele. Nende eest tasumine toimub ühikuhindade alusel. Pakkuja peab enne tööde alustamist kooskõlastama tööd infrastruktuuride valdajatega ja maaomanikega. Praegu on Põllu tänaval vanad raudbetoonpostid ja paljasjuhe. Valgustid saavad toite Klubi alajaamast. Valgustite paigutus (lähtuvalt valgusarvutusest ja valgustite valikust) on pakkuja ülesanne. Pakkuja ülesanne on juhtimiskilbi uuendamine (vandalismikindel kilbi kest, mis sisaldab voolumõõtjat, automaatika kella, hämaraandurit ja kõike muud vajalikku süsteemi korrektseks töötamiseks ning perspektiivse lisaautomaatika paigaldamiseks ruumi).
Kõik potentsiaalsete pakkujate hankedokumendi kohta esitatavad küsimused ja neile antavad vastused ning täiendavad selgitused avaldatakse hankedokumendi avaldamise kohas.
Pakkuja peab omama elektritööde teostamise pädevustunnistust. Hind peab sisaldama nii montaaži kui ka demontaaži.
Pakkumises näidata:

Pakkuja nimi, registrikood, asukoht, pakkuja esindaja nimi ja kontaktandmed.

  1. Koopia pädevustunnistusest.
  2. Tööde kogumaksumus ilma ja koos käibemaksuga.
  3. Pakkuja esitab tehtavate tööde tehnilise kirjelduse ja lahenduse koos maksumuse kalkulatsiooniga.
  4. Tööde teostamise aeg (millal töid tehakse ja kui kaua).

Hankija tunnistab edukaks pakkujaks optimaalse maksumusega, parima tehnilise lahendusega ja lühima teostamise ajaga pakkumuse. Hankijal on õigus esitada täpsustavaid küsimusi ja pidada läbirääkimisi.

Hinnapakkumise esitamise viimane tähtaeg on esmaspäev,  1. juuni 2020. a kell 14.00 e-meili aadressil tyrihaldus@tyri.ee


Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 385 0277 tyrihaldus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

Väätsa, Türi vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Väätsa, Türi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Valgustussüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1. juuni 2020