Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Omavalitsus realiseerib riigi investeeringutoetuse (420 000 €) ulatuses erinevaid projekte.

04. august 2020
Viru-Nigula vald sai riigi investeeringutoetuse näol lisaraha 420 000 eurot, mille eest planeeritakse realiseerida mitmeid olulisi projekte. Osad investeeringutoetuse projektid on alguse saanud ning planeeritav valmimisaeg on august-september.
Ehitustöö käib Vasta Kooli parkla ja sissesõiduteega, kus rajatakse mõisapargist väljapoole 1300 m2 suurune parkla ning koolini viiv tõllakuuri esisest sõiduteest saab Wienerbergeri klinkersillutuskivist kõnnitee. Samuti valmivad enne õppeaasta algust Aseri muusikakooli ruumide ning Viru-Nigula valla lasteaed Kelluke Kunda maja uute rühmaruumide renoveerimistööd. Lasteaia Kunda majal ehitatakse ümber ka sadeveekanalisatsioon. Möödunud nädalal alustati Kunda Tsemendimuuseumi avatäidete restaureerimisega.
Lisaks nendele projektidele planeeritakse peagi alustada päikesepaneeliparkide rajamisega Kunda Spordikeskuse ja Aseri Kooli katustele, Kunda staadioni spordiväljakute ja Kunda Ühisgümnaasiumi kõnnitee tänavavalgustuse rajamise, lagunenud hoonete lammutamise ning Viru-Nigula Spordihoone juurde jooksuraja koos kaugushüppekasti ehitamisega.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Viru-Nigula Vallavalitsus , Kunda, Viru-Nigula vald
+372 325 5960 vallavalitsus@viru-nigula.ee
Map-pin

Asukoht

Viru-Nigula vald, LÄÄNE-VIRUMAA, Eesti
 Viru-Nigula vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Maksumus 420 000 €