Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange korterelamute kaugküttevõrguga liitumiseks. Tähtaeg 1. september.

11. august 2020
Otepää vald, Otepää linn, Tartu mnt 6 ja 8 korteriühistute hanked Tartu mnt 6 ja 8 Otepää korterelamute kaugküttevõrguga liitumiseks koos tervikliku küttesüsteemi (sh. majasisesed trassid ja soojasõlm) ehitusega.
Tartu mnt 6 korterelamu on 2-korruseline 8 korteriga ahiküttega elamu Otepääl, paljud küttekolded on amortiseerunud. Ehitatud 1956.a. Plaanis on liituda kaugküttevõrguga, ehitada majasisesed trassid ja soojasõlm ning minna üle kaugküttele, et vähendada õhusaastet. Tööde teostamine toimub vastavalt Hindriku Projekt OÜ poolt koostatud põhiprojektile "Korterelamu küttesüsteemi ehitustööd", töö nr 227. Töövõtja peab tarnima, paigaldama ja seadistama soojasõlme, soojusvaheti, torustiku ning küttekehad, süsteem tuleb töövalmina Tellijale üle anda, sh hoone tuleb ühendada kaugküttetorustikuga ja teostada vajalikud elektritööd.
Tartu mnt 8 on 8 korteriga ahiküttega elamu Otepääl, mis asub kesklinnas kaugküttetrassi läheduses. Plaanis on liituda kaugküttevõrguga, ehitada majasisesed trassid ja soojasõlm ning minna üle kaugküttele, et vähendada õhusaastet. Tööde teostamine toimub vastavalt Hindriku Projekt OÜ poolt koostatud põhiprojektile "Korterelamu küttesüsteemi ehitustööd", töö nr 228. Töövõtja peab tarnima, paigaldama ja seadistama soojasõlme, soojusvaheti, torustiku ning küttekehad, süsteem tuleb töövalmina Tellijale üle anda, sh hoone tuleb ühendada kaugküttetorustikuga ja teostada vajalikud elektritööd.
Töövõtjal tuleb ehitustegevus dokumenteerida ja taotleda ehitis- ja kasutusteatis. Küttesüsteemiga tuleb kaasa anda kasutus- ja hooldusjuhend. Objektiga tutvumine on kohustuslik ja hankel osalemise eelduseks.
Hankija jätab endale õiguse pidada läbirääkimisi (maksegraafik, tarnetähtajad, tööde maksumus).
Pakkumuste tähtaeg: 1.09.2020 11:00
Tööde kestus: 7 kuud

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Map-pin

Asukoht

Tartu mnt 6, 8
OTEPÄÄ, VALGAMAA, Eesti
Tartu mnt 6, 8 OTEPÄÄ, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Küttesüsteemid, maaküte
  • Katlamajad, soojussõlmed
  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1.09.2020
Tööde kestus 7 kuud
Korruseid 2
Kortereid 8 + 8
Hooneid/rajatisi 2