Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ehitusluba viie korterelamu ehitamiseks.

01. september 2020
Väljastatud ehitusluba korterelamute ehitamiseks. Projekteeritud viis korterelamut on kolmekorruselised ning katusekalle on 0°. Fassaadid on viimistletud tumepruuni kirjukivikrohviga. Korterites on põrandalt algavad kõrged ning avarad PVC aknad, mille välisraamid on tumehalli viimistlusega. 1. korruse korteritel on 10 m² suurused puidust terrassid ning 2. ja 3. korruse korteritel on rõdud. Rõdude piirded on kujundatud 75-kraadise nurga all paiknevate diagonaalse motiiviga vertikaalsetest metall-nelikantprofiilidest, mis on keevisliidetega ühendatud ülemise ja alumise raami külge. Rõdud on lahendatud kergkonstruktsiooniga ning alumises ääres on eksponeeritud konstruktiivne karpteras.
Esimene korrus on peasissepääsu juures tagasiastega ning sissepääs on konsoolse nurga alt, mis moodustab ka varjualuse. Hooneni jõudva kõnnitee mustast betoonkivist sillutis laieneb ka peasissepääsu esiseks platsiks, mis on liigendatud betoonist taimekastidega ning sopistustesse on kavandatud puidust pingid.
Kõigi viie maja fassaadide üldine toon on samasugune. Iga maja peasissepääsu ümbruses ning rõdude kohal on kasutatud erinevat kvaliteetset aktsendina mõjuvat heledat puiduimitatsiooniga viimistlusplaati.
Korterelamu peasissepääsu seintes ja laes kasutatud vertikaalse puiduimitatsiooniga ehitusplaadi paneelide laius on ligikaudu 1300 mm ning kõrgus maast laeni. Paneelide vuukides jookseb LED-ribavalgustus, millega on lahendatud ka välisvalgustus. Analoogselt on valgustatud ka rõdud. Peasissepääsu juures on kasutatud väljast samuti tumehalli tooniga alumiiniumprofiilis klaasuksi.
2. ja 3. korruse trepihalli põrandasse on tehtud läbivad valgusavad, mis loovad kõrge aatriumi efekti ning ühendavad kolme korruse trepihallid üheks valguse- ning õhuruumiks. Kolmanda korruse katuslaes valgusavade kohal asuvad ka klaasist valgust läbilaskvad katuseluugid. Kortermajadesse on projekteeritud ka liftid.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 766 3492 info@kodumaja.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 607 0808 abkorrus@abkorrus.ee
Map-pin

Asukoht

Kopli tee 24, 26, 28, 30, 32
Peetri, Rae vald, HARJUMAA, Eesti
Kopli tee 24, 26, 28, 30, 32 Peetri, Rae vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Hooneid/rajatisi 5
Korruseid 3