Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hoone lammutustööd. Maksumus 4440 eurot.

12. jaanuar 2021
Sel nädalal hakatakse lammutama Pärnu linnas Mai 2a asuvat endise loodusmaja kasvuhoone õppeklasside osa. 1979. aastal valminud punastest tellistest kolme väikse klassiruumiga maja on amortiseerunud ning leidnud Pernova hariduskeskuse loodusmaja valmimise järel vähe kasutust. Hoonet on ajutiselt välja renditud ja loodusmaja on kunagistes klassiruumides hoiustanud oma vara, kuid nüüdseks on maja tühi ning ootab lammutamist.
Mai 2a hoone lammutab TLlõiked OÜ. Lammutamine läheb maksma 4440 eurot, sellest summast 90 protsenti katab Pärnu linn KredExi lammutustoetusest. KredExi lammutustoetuse abil likvideerib linn lähiajal veel Raba 1b elamu, osaliselt Raba 1 asuva tehnikamaja (v.a mõisahoone) ning nende hoonete vahel paikneva kuuri.
Lammutamisele läheb lähikuudel ka jõekaldal asuv Rääma 23. Sillakoridori jääv maja on tühjaks kolitud ja linnale üle antud. Rääma 23 likvideerimist ei toeta KredEx, Rääma 23 lammutamine on seotud Tammiste hooldekodule teise uue maja rajamisega.
Tammiste hooldekodu 20kohalise maja projekti rahastamisel seadis rahandusministeerium tingimuseks, et linn peab uue hoone valmimise ajaks lammutama või võõrandama mõne suure energiakuluga hoone.
Hooldekodu uus 20kohaline elumaja on liginullenergiahoone.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 4448200 linnavalitsus@parnu.ee
Lammutus-, lõhkamistööd
Briefcase
+372 53 31 0992 info@teemantloiked.ee
Map-pin

Asukoht

Mai 2a
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Mai 2a PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Haljastus, heakorratööd
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 3 kuud
Tööde algus 11. jaanuar 2021
Maksumus 4 440 EUR