Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Valminud on puhkeala eskiisprojekt. Tutvustamine 28. septembril.

20. september 2020
28. septembril kell 16.00 Kurepalu külas Priiuse Seltsimajas tutvustavad Kobras AS esindajad ja Hunting Experience OÜ esindaja tutvustavad Aardla poldri puhkeala kujundusprojekti.
Projekti on haaratud ca 6 km2 suurune ala Tartu linna külje all Aardla poldril, kuhu matkategevused on osaliselt kavandatud avalikult kasutatavatel teedel ning osaliselt erateedel ja eramaal, mis kokku moodustab ca 400 ha suuruse ala Saage talu maadel (Foto 1). Kaugus Tartu linnast on linnulennult ca 7 km, kuid linnaline asustus Kambja vallas on vahetult projekteeritava ala kõrval teisel pool Porijõge, mis kulgeb piki poldri läänekülge. Projektala keskmeks on Aardla järv, mis asub Tartumaal Kastre ja Kambja valla piiril.
Eskiisprojektis on antud põhimõtteline lahendus turismipiirkonna loomiseks Aardla järve ümbrusesse, mis annaks võimaluse korraldada seiklus- ja elamusretki ning tegeleda soovijatel linnuvaatlusega.
Kujundusprojektis on antud plaanilahendus erinevatele matkateekondadele, mis on läbitavad maal ja vees, jalgsi ja motoriseeritult, samuti külastustaristu rajamise põhimõtted ja suunised majutuse paigutusele maastikus.

Objektiga seotud ettevõtted

Projekteerimine
Briefcase
Kobras OÜ, TARTU
+372 730 0310, kobras@kobras.ee
Tellija
Briefcase
Hunting Experience OÜ, Tõrve, Põltsamaa vald
58024169 ingridojamaa@gmail.com
*****
Briefcase
7446524 vald@kastre.ee
Map-pin

Asukoht

Kastre vald, TARTUMAA, Eesti
 Kastre vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 6 km²
Objektiga/dokumentidega tutvumine 28.09.2020