Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Valitud töövõtja abihoone ja parkla laienduse projekteerimiseks. Tööde lõpptähtaeg on aprillis.

25. november 2020
Rapla kontori abihoone ja parkla laienduse projekteerimiseks sõlmiti leping ühispakkujatega AS EVIKO ja EVIKO Inseneribüroo OÜ. Eesmärgiks on projekteerida laohoone, millest kahte ruumi kasutatakse metsatööde seadmete, liiklusmärkide, sõidukite hooajarehvide ja järelkärude hoiustamiseks, hooajasõidukite (ATV, mootorsaan) hoiustamiseks. Kummaski ruumis peavad ühes seinas olema riiulid. Ruumides peab olema tagatud üldvalgustus ning vähemalt kaks elektripistikut (nt autoaku laadijale, prožektorile, muule elektrilisele tööriistale). Põrandaks sobiks betoonpind. Ukseavaks – käsitsi liigutatavad tõstväravad koos käiguuksega.
Samuti peab hoones olema küttega ruum IT-tehnika (remonti vajava või käibest maas oleva ning kasutuseks ettevalmistatava) hoiustamiseks. Üldvalgustus ning vähemalt kaks elektripistikut. Betoonpõrand. Kahte pikiseina ja otsaseina riiulid. Ukseavaks – käsitsi liigutatav valgusavaga tõstvärav koos käiguuksega.
Hoonega peaks külgnema või eraldi paiknema metsatehnika ja seadmete ning väikesõidukite pesu väliplats. Veevõtukoht survepesurile ning vastav voolupistik. Survepesuri hoiustamiseks planeerida vastav ruumiosa ning eraldi välisuks. Veevõtukohale peab tagama talvise külmumise vältimiseks tühjenduskraani. Kasutatud vee äravoolu lahendamisel lähtuda projekteerimistingimustest.
Laohoone välismõõdud on ca 6.4 x 14.65 m². Hoone ühekorruseline.
Välise pesuplatsi suurus on ca 4 x 6.4 m².
Vajadus on ka parkla laiendamiseks regionaalselt korraldatavate nõupidamiste osaliste sõidukite turvaliseks parkimiseks. Parkla pind suureneks ca 420m² võrra.
Töövõtja ülesandeks on koostada lepingu tähtaja jooksul:
- eel- ja põhiprojektid;
- koostada ehituseelarve;
- hankida ehitusluba ning kõik selleks vajalikud kooskõlastused.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Riigimetsa Majandamise Keskus , Sagadi, Haljala vald
+372 676 7500 rmk@rmk.ee
Projekteerimine
Briefcase
Eviko AS, TARTU
+372 730 6050 eviko@eviko.ee
Briefcase
+372 6460501, + 372 518 6573 info@ibeviko.ee
Map-pin

Asukoht

RAPLA, RAPLAMAA, Eesti
 RAPLA, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Tööde kestus 5 kuud
Maksumus 19 350 €
Tööde lõpp 19. aprill 2021