Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ehitusluba tootmis- ja kontorihoone ning eraldiseisva tootmishoone ehitamiseks.

22. oktoober 2020
Väljastatud ehitusluba tootmis-ja kontorihoone, pinnatöötlushoone ja gaasitrassi rajamiseks. Projektiga nähakse ette tootmis- ja kontorihoone ning sama tootmiskompleksi tarbeks eraldiseisva tootmishoone - mitteköetava pinnatöötlushoone ehitamist. Tootmishoone koosneb 4-löövilisest tootmishallist ja sellega plokeeritud kontorihoonest. Lisaks tootmis- ja kontorihoonele on krundile projekteeritud eraldiseisev mitteköetav pinnatöötlushoone. Hoonestusalast põhjapoole rajatakse haljastatud müratõkkevall, mis projekteeritakse eraldi töömahus.
1-korruselise tootmishalli nelja löövi kõrgus vastab nendes liikuvate kraanade tõstekõrgusele, halliga liituv kontoriplokk on 2-korruseline. Hoone rajatakse metallkonstruktsioonis, seinad ehitatakse metallkattega sandwich-paneelidest.
Paneelide värvitoonid on valitud lähtuvalt hoone lõppkasutaja üldkontseptsioonist - eelistatud toonid on hallid, firma logo on oranž.
Pinnatöötlushoone seina- ja katusekate on osaliselt läbipaistvatest PVC-kangaspaneelidest, esisein on täies ulatuses avatav.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Loo Kinnisvara OÜ, Liivamäe, Jõelähtme vald
viktor@levada.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 514 7885 ylle.kunnus@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Ilunurme tee 10
Liivamäe, Jõelähtme vald, HARJUMAA, Eesti
Ilunurme tee 10 Liivamäe, Jõelähtme vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala ehitistealune pind proj. hooned kokku 4952,6m² sh tootmis- ja kontorihoone 4726,2m² sh pinnatöötlushoone 226,4m²
Hooneid/rajatisi 2