Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ärihoone liitumisühenduse ehitustöödeks. Tähtaeg 18. november.

09. november 2020
Elektrilevi OÜ kuulutab välja hanke arjumaa Rae vald Kurna küla Õlleköögi tee 2 ärihoone liitumisühenduse ehitustöödeks LP9112.
NB! Pakkujal tuleb valida „Täida andmed vormil". Juhul kui pakkujal jääb raadionuppude valik tegemata, siis loeb hankija, et pakkuja on teinud pakkumuse esitamisega „Jah“ valikud, v.a ühispakkujate valiku korral.
Tööde üleandmise tähtaeg on 19.02.2021. a.
Enne lõpliku hinnapakkumise esitamist on töövõtjal vajalik tutvuda objektiga ning võrrelda spetsifikatsioonis toodud koguseid plaanidel ja skeemidel kirjeldatud kogustega. Pakkumine peab sisaldama kõiki materjale, ka muid abimaterjale, mida spetsifikatsioonis ja plaanidel näidatud ei ole, kuid mis on vajalikud tööde normaalseks teostamiseks ning süsteemi normaalseks funktsioneerimiseks. Erinevuste ja muude ebatäpsuste avastamisel tuleb sellest hanke ajal teada anda. Hinnapakkumise esitamisega kinnitab töövõtja, et kõik tööd on üheselt arusaadavad ning hinnapakkumises on arvestatud ka kõikide kaasnevate töödega.Kõik olulised muudatused tööde käigus tuleb kirjalikult kokku leppida projektijuhiga enne muudatuste tegemist.
Pakkumuse esitamise tähtpäev ja kellaaeg: ⁠18.11.2020 09:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 715 4230 elektrilevi@elektrilevi.ee
Map-pin

Asukoht

Õlleköögi tee 2
Kurna, Rae vald, HARJUMAA, Eesti
Õlleköögi tee 2 Kurna, Rae vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 18. november 2020
Tööde kestus - 19.02.2021