Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Väljastatud ehitusluba lao- ja büroohoone ehitamiseks.

05. aprill 2022
Väljastatud ehitusluba Allika tee 4 kinnistule lao- ja büroohoone ehitamiseks. Hoone põhifunktsiooniks on metallmööbli detailide ja sisustustarvikute ladustamine. Hoone koosneb peamiselt ühekorruselisest laopinnast ning sellele lisanduvast kahekorruselisest büroopinnast ja tootenäidiste saalist. Hoone laoosa on lahendatud raudbetoonpostidel terasfermidega kaetud kahelöövilise hoonena, mille moodul on 6×6m. Lao puhas kõrgus põrandast fermi alla on 6m. Kraanat või telfrit lattu ei paigaldata, lao teenindus toimub käsitõstukite või akutõstukite baasil. Kõrgladustamist ei toimu. Ladustatavaks kaubaks on peamiselt erinevad metallmööbli detailid ning töökodade ja kontorite sisustusdetailid. Lao ja olmeploki bürooruumide vahelises osas paiknevad põrandatasandil erinevad tehnilised ruumid, ruumide peale jääb ventilatsiooniseademete ruum ning väiksem näidiste ruum, kus toimub ka vajadusel komplekteerimine. Olmeplokk on jaguneb kahel korrusel nii ,et esimesel korrusel paikneb peamiselt näidiste saal kuhu paigutatakse pakutavad mööblikomplektid ning teisel korrusel asub büroopind koos juurdekuuluvate ruumidega. Kuna näidiste saal peab olema muudetava ekspositsiooniga, siis püsivaid vaheseinu, ripplagesid jms ruumi ei rajata. Esimest ja teist korrust ühendab õhuruum, ava vahelaes, mis liidab esimese ja teise korruse ruumid omavahel tervikuks ning võimaldab päevavalguse jõudmist katuseavade kaudu esimese korruse fuajeesse.
Olmeplokk ning ladu on omavahel eraldatud Columbia-plokkidest laotud tuletõkkeseinaga REI120. Olmeploki põhikarkassiks on raudbetoonpostidele toetuvad vahe ja katuslae raudbetoonpaneelid, välisseinad rajatakse betoonplokkidest, mis soojustatakse ja viimistletakse. Viimistluseks kasutatakse vastavalt firma korporatiivgraafika toonidele valitud fassaadiplaate. Laoploki viimistluses kasutatakse peamseilt valge pinnaga RAL9010 sandwichpaneele, mis maantee poolses fassaadi kaetakse fassaadiplaatidega.
Olmeploki viimistluses kasutatakse klaaspindadena alumiiniumprofiil-klaaspakett süsteemi (Schüco 50+ v analoog), mis koosneb vertikaalsetest ja horisontaalsetest kandvatest alumiinumprofiilidest, millele kinnitatakse väljastpoolt klaaspaketid ning vahekohad kaetakse liistuga.
Hoone sisetrepp on terastaladel trepp terrazzobetoonist astmetega. Hoone Tartu mnt poolsele välisküljele on paigutatud teise korruse evakuatsioonitrepp, trepp on raudbetoonist kandekonstruktsiooniga. Laoploki sokliks on viimistlemata sandwichpaneeli betoonipind. Olmeploki osas on sokli viimistlus tsementkiudplaadiga.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Stranden OÜ, Muuga, Viimsi vald
+372 5023884 stranden@stranden.ee
Tellija esindaja
Briefcase
+372 6000 270 info@ajtooted.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 684 5630, +372 56245630 loob@loob.ee
Map-pin

Asukoht

Allika tee 4
Peetri, Rae vald, HARJUMAA, Eesti
Allika tee 4 Peetri, Rae vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala suletud brutopind 3392,5m²
Korruseid 2
Pindala ehitisealune pind 2 835,7m²
Ruumala maht 23 687m³