Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Saadud ehitusluba administratiivhoone-baari ümberehitamiseks.

28. november 2020
Tapa vallavalitsus andis OÜ Inrestauraator Projektile loa Tapa vallas Moe külas Tööstuse kinnistul administratiivhoone-baari ümberehitamiseks. 
Projekt on koostatud Moe OÜ tellimusel keldrikorruse kasutusotstarbe muutmiseks. Tellija soov on kasutada praeguse adminhoone keldrikorruse ruume baariruumidena, mille kasutajateks oleksid nii peenviinavabriku töötajad kui ka muuseumikülastajad. Erinevail aegadel ehitatud mittevajalikud vaheseinad lammutatakse. Uued vaheseinad kivikonstruktsioonis. Kaks võlvlagedega ruumi sisustatakse külastajate tarbeks. 25,2 m² köök võimaldab erinevaid valikuid tehnoloogiliste seadmete osas vastavalt vajalikule menüüle.
Külastajate tarbeks on kolm WC-d, teenindavale personalile puhkeruum omaette duširuumiga. Koos adminkorruse akendega on vahetatud ka keldrikorruse aknad ja välisuks. Aknad ja uks on puitkonstruktsioonis, pakettklaasidega, eeskujuks hoone ajaloolised aknad. Nii välisuks kui aknad on värvitud roheliseks. Värv linaõli baasil. Keldrikorruse siseseinad krohvitakse lubikrohviga ja värvitakse silikaatvärviga. Duširuumi ja WC-de seinad kaetakse keraamiliste plaatidega. Betoonpõrandad kaetakse tolmukinnituslakiga.
Olemasolevat konstruktiivset lahendust ei muudeta. Põrand – pinnasel betoonvalu. Seinad ja lagi – olemasolevad, laotud looduskivist.
Kontaktisik Ilmar Jakobson, 5046063, ilmar@irp.ee

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 655 2599 irp@irp.ee
Briefcase
Moe OÜ, Tapa vald
6300980 moe@moe.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 655 2599 irp@irp.ee
*****
Briefcase
+372 322 9650 vallavalitsus@tapa.ee
Map-pin

Asukoht

Moe küla, Tööstuse
Tapa vald, LÄÄNE-VIRUMAA, Eesti
Moe küla, Tööstuse Tapa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Rekonstrueerimine
  • Üldehitus
  • Betoonelemendid, betoonitööd
  • Viimistlustööd
Blueprint

Omadused

Pindala 721 m² (ehitisealune pind)
Korruseid 2 + 1
Kõrgus 8,2 m
Pindala 936 m² (netopind)