Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Eelläbirääkimistega enampakkumine toidukohtadele rentnike leidmiseks, kelle kohustus kohviku—või restoranihoone püstitamine. Tähtaeg 25. jaanuar.

16. detsember 2020
Pärnu linn kuulutas välja eelläbirääkimistega enampakkumise eesmärgiga leida kolmele Pärnu ranna-alale rentnikud, kes hakkaksid seal pakkuma kvaliteetset toitlustust. Kümneks aastaks hooajalise kaubanduse tarbeks kasutusse antavad alad asuvad promenaadi ääres: üks Side ja teine Kuuse tänava pikendusel ning kolmas Kuuse 8.
Side ja Kuuse tänava otstes on praegu tualettidega müügikioskid, mis tuleval aastal rannapromenaadi rekonstrueerimise käigus maha lammutatakse ja kuhu enampakkumise võitnud üürnikud saavad püstitada oma kohviku—või restoranihoone. Mõlemal alal on ettenähtud kuni kaks toitlustusega tegelevat müügipunkti.
Pakutavatest maa-aladest suurim, Kuuse 8 paiknev 3758ruutmeetrine ala, on praegu tühi ning siia saab tulevane üürnik või üürnikud panna püsti kuni kolm omale sobilikku müügikohta. Kuuse 8 maa-ala sihtotstarve lubab ettevõtjal siin tegeleda nii toitlustuse kui jäätisemüügiga ning pakkuda ka meelelahutust.
Kõik kolm maa-ala antakse kasutusse 2021.–2030. aasta suveks (15. maist 15. septembrini).
Renditavale maa-alale püstitatav hoone või hooned peavad arhitektuurselt ja visuaalselt sobima rannapromenaadiga ning moodustama sellega ühtse ansambli. Linna nägemus on, et ranna uued söögikohad tegutseda konteinerlahendusena. Konteinerid saab kerge vaevaga plaažile tuua ja kümne aasta pärast ära viia ning neid on lihtne ümbritsevasse keskkonda sobitada.
Enampakkumise võitjad selguvad aprillis.
Enampakkumise lõpliku paremusjärjestuse kujunemisel mängib olulist rolli ka pakkumise kontseptsioon. Pool Pärnu rannapromenaadist teeb järgmiseks suveks läbi tuntava värskenduskuuri ning ühes promenaadi uuenemisega peab paranema ka suvepealinna visiitkaardi sisuline pool ehk rannas pakutavad teenused.
Pakkumisi ranna-aladele saab esitada 25. jaanuarini (kaasa arvatud).

Objektiga seotud ettevõtted

Pakkumise korraldaja
Briefcase
+372 4448200 linnavalitsus@parnu.ee
Map-pin

Asukoht

Side, Kuuse
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Side, Kuuse PÄRNU, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 25. jaanuar 2021