Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering elurajooni rajamiseks.

21. detsember 2020
Algatatud detailplaneering Kulli külas, Pärtlimetsa ja Pärtlipõllu katastriüksustel ja lähialal. Detailplaneeringuga kavandatakse elurajooni arendamist. Detailplaneeringu eesmärgiks on jagada praegu maatulundusmaa sihtotstarbega katastriüksused elamumaa katastriüksusteks (lisaks elamute teenindamiseks vajalikud transpordi, tootmis- ja ühiskondliku kasutusega katastriüksused, mis selguvad planeeringu koostamise käigus), määrata ehitusõigus ja hoonestustingimused, lahendada juurdepääsud ja määrata vajalikud servituudid, liikluskorraldus ja tehnovõrkudega varustamine ning haljastus. Planeeringuala suurus koos lähialaga on ligikaudu 7,8 ha.
Maaüksuse osas ei ole varem detailplaneeringuid kehtestatud. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on kooskõlas Raasiku valla üldplaneeringuga.
Nimetatud otsusega jäeti keskkonnamõjude strateegiline hindamine algatamata, sest planeeringuga ei kaasne eeldatavalt olulise keskkonnamõjuga tegevusi. Enne otsustamist koostati keskkonnamõjude eelhinnang ning küsiti Keskkonnaameti seisukoht. Planeeringu koostamise käigus viiakse läbi vajalikud uuringud, millede täpne maht ja nimekiri täpsustatakse vastavate ametiasutustega planeeringu koostamise käigus. Lähteseisukohtades on välja toodud radooniriski uuring, müra- ja vibratsiooniuuring ning pinnaseuuring.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Baurexi OÜ, Kiili, Kiili vald
+372 5045979 info@baurexi.ee
Briefcase
+372 5066462 info@taldrik.ee
Map-pin

Asukoht

Kulli, Raasiku vald, HARJUMAA, Eesti
 Kulli, Raasiku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine
Blueprint

Omadused

Pindala maa-ala 7,8 ha