Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Maajaama ehitusprojekti tutvustus .

08. märts 2021
AS Merko Ehitus Eesti esitas 11. veebruaril 2021. a Saarde Vallavalitsusele taotluse ehitusloa väljastamiseks mobiilsatelliitside maajaama rajamiseks asukohaga Tõlviku, Kilingi-Nõmme linn, Saarde vald, Pärnu maakond (katastritunnus 71201:001:0468). Taotlusele on lisatud AS Merko Ehitus Eesti koostatud ehitusprojekt nr KNO 21-1, mis on koostatud vastavalt Saarde Vallavalitsuse poolt väljastatud projekteerimistingimustele.
Projekt on koostatud Globalstar Europe SAS tellimusel. Projekteeritav Läänemere regiooni uus maajaam saab olema üks enam kui 20-st kogu maakera katvast ühenduspunktist satelliitidega, mis tagab ja vastutab kogu Euroopat katva mobiilsatelliitside liikluse haldamise eest.
Antennijaam koosneb juhtimishoonest ja kolmest tehiskõrgendikel paiknevast 8 m läbimõõduga kuppelantennist.
Projekt esitati arvamuse avaldamiseks järgmistele asutustele: Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet, Kaitseministeerium, Transpordiamet, Terviseamet ja Keskkonnaamet. Omapoolsed täiendavad märkused esitasid Kaitseministeerium ning Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet ja need lisatakse ehitusloa koosseisu, teised asutused täiendavaid tingimusi ei esitanud.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+ 33 (0)1 4016 7980 Travis.Bennett@globalstar.com
Projekteerimine
Briefcase
372 650 1250 group@merko.ee
Map-pin

Asukoht

Tõlviku
Kilingi-Nõmme, Saarde vald, PÄRNUMAA, Eesti
Tõlviku Kilingi-Nõmme, Saarde vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil