Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange teede pindamiseks. Tähtaeg 19. aprill.

07. aprill 2021
Kohila vallavalitsus kutsub osalema hankes „Sutlema ja Vana-Aespa küla piirkonna teede pindamine“. Väikehanke objektiks on Kohila valla, Sutlema küla asfaltkattega tänavate ühekordne kahe puistega (1,5x) pindamine ning Sutlema ja Vana-Aespa küla kruusakattega teede eelpuistega kahekordne (2xE) pindamine.
Pindamisobjektide nimekiri on toodud tööde mahutabelis ning kujutatud joonistel.
Tööde teostamine on kirjeldatud dokumendis „Sutlema Vana-Aespa küla teede pindamise tehniline kirjeldus".
Tööde teostamise aeg on sõltuv ilmastikuoludest. Töid saab teostada, kui püsiv ööpäevane õhu- ja tee temperatuur on +10°C või rohkem. Hankija jaoks eelistatuim aeg on 2021.a. maikuu jooksul, leping sõlmitakse tähtajaga kuni 01.juuli.2021.
Hankijal on õigus lisaks RHS §116 sätestatud alustele lükata tagasi kõik pakkumused, kui ei ole tagatud piisav konkurents (laekub kaks või vähem pakkumust või vastavaks tunnistatakse ainult üks pakkumus) või hankemenetluse käigus muutuvad hanke väljakuulutamise eeldused, mis muudavad hanke realiseerimise võimatuks (hankija eelarveliste vahendite kärpimine, vms) või hankelepingu sõlmimine on muutunud võimatuks või ebaotstarbekaks hankijast sõltumatutel põhjustel või langeb ära vajadus hanke eseme järele või on aset leidnud sündmus, mida saab pidada vääramatuks jõuks.
Hanke eesmärk on välja selgitada pindamistööde teostamiseks parim pakkuja. Parima pakkumise väljaselgitamise aluseks on madalaim hind pakkuja poolt täidetavas mahutabelis.
Pakkumiskutsele vastab pakkuja, kelle vastu Maksu- ja Tolliametil puuduvad nõuded. Nõutav on vähemalt sama mahu ja iseloomuga töö varasema teostamise kogemus, millele viidata hinnapakkumise tegemisel.
Allkirjastatud hinnapakkumised palun esitada hiljemalt 19.04.2021 kell 12.00 Kohila vallamajja aadressil Vabaduse tn 1, Kohila alev, 79804, kabinet 21 või e-posti teel gert.kuling@kohila.ee
Paberkandjal esitatud pakkumise teavitamisest ja üldiste täpsustavate küsimuste tekkimise korral kontakteeruda Kohila Vallavalitsuse teedespetsialistiga telefonil 58 99 93 92 või gert.kuling@kohila.ee

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Kohila Vallavalitsus , Kohila, Kohila vald
+372 489 4760 vallavalitsus@kohila.ee
Map-pin

Asukoht

Kohila vald, RAPLAMAA, Eesti
 Kohila vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 19. aprill 2021