Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Mänguväljaku rekonstrueerimistööd. Tööde lõpp oktoobris.

24. august 2021
Alustatud mänguväljaku ja pargiala rekonstrueerimistöödega. Töövõtt sisaldab mänguväljaku rekonstrueerimist ja mänguala suurendamist, sportimisvõimaluste ja istumispaikade laiendamist, juurdepääsetavuse parandamist ja valgustuse projekteerimist. Uus mänguväljak on kavandatud lastele vanuses 1–12 aastat, puhkekohad ja virgestusala on mõeldud ka täiskasvanutele. Olemasoleval mänguväljakul säilitatakse liumägi-linnak ja liivakast, lisatakse uued mänguelemendid. Väljakule on tagatud juurdepääs nii ratastoolis, jalgratta kui ka lapsevankriga liikujatele.
Maa-ala läbivad jalgrajad on osaliselt ette nähtud likvideerida ja osaliselt asendada projekteeritud graniitsõelmetest kattega jalgteedega. Ringikujulised platsid ja põhjapoolsed juurdepääsud alale on sillutatud betoonkiviga, korvpalliplats ja selle juurdepääsutee kaetud asfaltkattega, mängu- ja virgestusalad liiva- ja kummikattega.
Männiku tee 92b mänguväljaku ja pargiala rekonstrueerimistöid teostab Eviko Infra OÜ, tööd peavad olema lõpetatud 19. oktoobril 2021.
Tööde kogumaksumus (koos käibemaksuga) on 339 816 €, lisandub omanikujärelevalve teenus.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 645 7191 kommunaal@tallinnlv.ee
Mängu- ja spordiväljakud
Briefcase
+372 730 6050 kristjan@eviko.ee
Map-pin

Asukoht

Männiku tee 92b
Nõmme linnaosa, TALLINN, Eesti
Männiku tee 92b  Nõmme linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maksumus 339 816 €
Tööde lõpp 19. oktoober 2021