Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud valla ranna- ja merealade üldplaneeringu teemaplaneeringu koostamine ja keskkonnamõju strateegiline hindamine.

16. juuni 2021
Vallavolikogu otsustas algatada Viimsi valla mandriosa ranna- ja merealade üldplaneeringu teemaplaneeringu koostamise ja keskkonnamõju strateegilise hindamise.
Viimsi valla 2021-2025 arengukavas on ühe olulise tegevusena ette nähtud ranna- ja merealade kasutust käsitleva teemaplaneeringu algatamine, mille põhieesmärk on tagada vaba juurdepääs ranna- ja merealadele. Lisaks annab teemaplaneering võimaluse kavandada väikesadamate taristu ja võrgustiku arendamiseks ruumiliste võimaluste, tingimuste ja kõigile selgete põhimõtete loomist, kaitstes nii valla ruumilise arengu kui ka kogukonna huvisid.
Valla elanikele kuuluvate paatide ja purjekate arv on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, ajas on muutunud ka meresõidu kultuur, mistõttu on suurenenud soov veeliikluse jaoks merele pääsu lisavõimalusi rajada.
Üldplaneeringu teemaplaneering koostatakse kogu Viimsi valla haldusterritooriumil paiknevale ranniku- ja merealale ja eesmärk on rannikumaastiku arengu põhisuundade ja tingimuste määramine, ranna- ja veealade üldiste kasutus- ja ehitustingimuste määramine.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Viimsi Vallavalitsus , Viimsi, Viimsi vald
+372 606 6805 info@viimsivv.ee
Map-pin

Asukoht

Viimsi vald, HARJUMAA, Eesti
 Viimsi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Keskkonnamõjude hindamine
  • Planeerimine teemaplaneering