Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering biokütuse ja maagaasi aurukatlamaja ehitamiseks.

29. juuli 2021
Paide Linnavalitsus teatab et linnavalitsuse 26.07.2021 korraldusega nr 255 kehtestati Paide linna Karja tn 18 ja 20 krundi detailplaneering.
Planeeringuga lahendati Paidesse rajatava piimatoodete tootmiskompleksi auruenergiaga varustamine. Planeering koostati ca 2,5 ha alale, kinnistutele Karja tn 18 ja Karja tn 20. Planeeringuga jagati Karja tn 20 kaheks krundiks, millest ühele krundile on planeeritud biokütuse ja maagaasi  aurukatlamaja ning seda teenindavad ehitised ja teisele krundile tootmis- ja laohoonete hoonestusalad. Juurdepääs planeeringualale on Karja tänavalt, kas Karja tn 18 või Karja tn 18b kaudu. Planeeringualale on määratud hoonestusalad, servituudialad, lahendatud liikluskorraldus ja sademevee ärajuhtimine, liitumine tehnovõrkudega ja antud ehitusõigus.
E-Piim ja energiaettevõte Adven teevad koostööd Paide uue piimatööstuse rajamisel. Adven ehitab Paidesse kerkivale piimatööstusele aurutootmise katlamaja ja pakub ülikõrget varustuskindlust, mis annab E-Piimale tugeva kindlustunde jätkusuutlikuks tõrgeteta tootmiseks. Kasutusele on plaanis võtta kaks katlasüsteemi: baaskoormus kaetakse biomassi ning tipu- ja reservkoormus LNG kateldega.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 667 8600 adven.eesti@adven.com
Detailplaneerimine
Briefcase
5091874 heiki@artes.ee
Map-pin

Asukoht

Karja 18, 20
PAIDE, JÄRVAMAA, Eesti
Karja 18, 20 PAIDE, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 2,5 ha