Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering päikeseelektrijaama rajamiseks.

26. august 2021
Algatatud Kantsi küla Luha (47801:001:0763) ja Metsaveere (47801:001:0762) katastriüksuste detailplaneering. Detailplaneeringu eesmärgiks on Luha ja Metsaveere katastriüksustele päikesepargi ja selle toimimiseks vajalike ehitiste rajamine ning maa sihtotstarbe muutmine tootmismaaks. Planeeringuga määratakse päikeseelektrijaama ehitusõigus ja arhitektuursed tingimused, liikluskorralduse põhimõtted, tehnovõrkude, trasside ja tehnorajatiste asukohad, rajatiste ja haljastuse põhimõtted, seatakse keskkonnatingimused planeeringuga kavandatu elluviimiseks ning määratakse seadustest ja teistest õigusaktidest tulenevad kitsendused ja servituutide ulatus. Planeeringuala suurus on ca 3,11 ha.
Muhu valla üldplaneeringu kohaselt tuleb koostada detailplaneering juhul kui soovitakse katastriüksuse sihtotstarbe muutmist tootmis- või ärimaaks.
Planeeringualal kehtib Muhu Vallavolikogu 04.01.2017.a. otsusega nr 1 kehtestatud Kantsi küla Uie-Peedu ja Luha katastriüksuste detailplaneering, mille eesmärgiks oli planeeringuala kruntimine elamukruntideks ning ehitusõiguse ja maa sihtotstarvete määramine. Kantsi Luha ja Metsaveere katastriüksuste detailplaneeringu kehtestamisel muutub sama planeeringuala kohta varem kehtestatud detailplaneering kehtetuks.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
labzin@hotmail.com
Map-pin

Asukoht

Kantsi
Muhu vald, SAAREMAA, Eesti
Kantsi Muhu vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine
Blueprint

Omadused

Pindala 3,11 ha