Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Selgunud vallamaja ja keskväljaku arhitektuurivõistluse võitja.

17. märts 2022
Harku vallavalitsuse ja Eesti Arhitektide Liidu koostöös korraldatud Harku valla keskväljaku ja uue vallamaja arhitektuurivõistluse võitis Koit Ojaliiv arhitektuuribüroost Kuu OÜ ideekavandiga „Kandik". Arhitektuurikonkursi eesmärk oli leida arhitektuurselt parim ja kasutusfunktsioonile sobivaim lahendus valla keskväljaku ja Harku vallamaja uue hoone kavandamiseks praeguses asukohas Kallaste tänaval. Harku valla arengukava tegevuskava kohaselt on eesmärk ehitada olemasoleva amortiseerunud vallamaja asemele kaasaegne tänapäeva nõuetele ja muutunud ruumivajadusele vastav uus vallamaja koos seda ümbritseva väliruumiga. Vallamajas peab olema ette nähtud töökohad ca 70 töötajale, ruumid volikogu kantseleile ning esinduslik volikogu saal.
Tulevane valla keskväljak saab ühendama olemasolevaid ja planeeritavaid jalakäijate teid, nii, et tekiks jalakäijatele mõeldud selge ja turvaline ala, mida perspektiivis oleks võimalik ühendada nii Teenuste tänav 2 kui ka Kase tänava promenaadiga. Haljastatud parki on planeeritud kõrghaljastus, haljastuse väikevorme, eriilmelisi istumiskohti, purskkaev jms, mis teeksid sellest esindusliku keskväljaku kogu Harku vallale.
Järgmisena korraldab Harku vallavalitsus väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankemenetluse projekteerimistööde tellimiseks ideekonkursi võitjalt. Projekteerimistööde maksumus on ligikaudu 195 000 eurot, millele lisandub käibemaks.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Harku Vallavalitsus , Tabasalu, Harku vald
+372 600 3848 harku@harku.ee
Projekteerimine
Briefcase
5113300 info@kuu.ee
Map-pin

Asukoht

Harku, Harku vald, HARJUMAA, Eesti
 Harku, Harku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maksumus ca 195 000 €