Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Osaliselt tühistatud detailplaneering, alale kavandatakse multifunktsionaalse sisehalli rajamist.

22. veebruar 2022
Paide Linnavolikogu tühistas osaliselt kehtestatud Kooli tn 1 kinnistut ja perspektiivset Staadioni tänavat ümbritseva maa-ala detailplaneeringut krunt  Pärna tn 10a kinnisasja osas ja Pärnuvälja tn 20 kinnisasja osas. Alale oli toona plaanitud rajada kergejõustikuhall, parkla ja lasketiir, kuid seda lahendust pole ellu viidud ning ala on võsastunud. Täna kavandab Paide linnavalitsus alale multifunktsionaalse sisehalli rajamist koos ümbritseva taristuga. Sisehalli rajamiseks ei sobi seni kehtinud planeeringu ehitusalade paigutus ja kruntide piirid. Planeeringu kehtima jääva osa elluviimine on tagatud.
Sisehall on kavandatud pneumohallina kinnistute Pärna tn 10a  ja Pärnuvälja tn 20 kruntidele ning osaliselt Metsa tänava maa-ala (POS 11) põhjaossa. Sisehalli kõrvale plaanitakse staadionimaja, kuhu tulevad pesemis- ja riietusruumid, ruumid treeneritele ja tehnikale. Hoonet saavad kasutada aastaringselt jalgpallurid, lisaks ka kergejõustiklased, padeli- ja tennisemängijad. Sisehalli rajamist toetab kultuuriministeerium.
Sisehalli rajamiseks tunnistati osaliselt kehtetuks ka Paide Linnavolikogu 21. novembri 2019 otsusega nr 131 kehtestatud Staadioni tn 2 ja Staadioni tn 4 kinnistute ning nende lähiala detailplaneering krundi Pos 3c osas.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 383 8600 paide@paide.ee
Map-pin

Asukoht

Pärna 10a, Pärnuvälja 20
PAIDE, JÄRVAMAA, Eesti
Pärna 10a, Pärnuvälja 20 PAIDE, Eesti