Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kergliiklustee ehitamiseks on sõlmitud koostööleping.

06. aprill 2022
Transpordiamet, Saaremaa Vallavalitsus ja Kuressaare Veevärk AS sõlmisid koostöölepingu Leisi kergliiklustee ehitamiseks, mis rajatakse Leisi koolist aleviku vahele Coopi poeni ning sealt edasi Orissaare suunas Mere tänavani. Samuti on kavas ehitada välja samal lõigul vee- ja kanalisatsioonitrassid ning rekonstrueerida sõidutee. Eesmärk on teostada tee- ja trassitööd samal perioodil.
Transpordiamet korraldab tehnilise projekti korrigeerimise põhiprojektiks, millega koos projekteeritakse kanalisatsiooni- ja veetorustik vastavalt kohaliku omavalitsuse projekteerimistingimustele. Kuressaare Veevärk AS-l on kavas laiendada Leisi aleviku vee- ja kanalisatsioonivõrku riigitee Orissaare–Leisi–Mustjala ja Kuressaare–Mustjala teelõigul orienteeruvalt 800 meetrit ja Orissaare teelõigul orienteeruvalt 600 meetrit.
Saaremaa Vallavalitsus korraldab ning rahastab vajadusel projekti raames objekti kanalisatsiooni- ja veetrassi ning kergliiklustee rajamiseks vajalike maade omandamist või nende koormamist piiratud asjaõigusega. Kuressaare Veevärk AS rahastab kanalisatsiooni- ja veetrassi projekteerimist, ehitust ja ehitamise omanikujärelevalve teostamist täies ulatuses ning kergliiklustee ehitamist 50 protsendi ulatuses.
Tööd teostatakse 2023. aasta jooksul.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Briefcase
+372 455 0530 vald@saaremaavald.ee
Briefcase
+372 453 3514 saarevesi@saarevesi.ee
Map-pin

Asukoht

Leisi, Saaremaa vald, SAAREMAA, Eesti
 Leisi, Saaremaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
  • Veevarustus-, puhastussüsteemid