Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Finantsvahendite taotlus kooli rekonstrueerimiseks.

26. oktoober 2017
Valgjärve Vallavalitsus esitas septembri lõpus Euroopa Regionaalarengu Fondi Koolivõrgu korrastamise meetme põhikoolivõrgu korrastamise programmi teise taotlusvooru ettepaneku Saverna põhikooli kõrvalhoone rekonstrueerimiseks ja koolihoonete ühendamiseks. Projekti maksumuseks on üle miljoni euro, millest toetust taotletakse 85% ehk omafinantseeringuna tuleks projekti elluviimisel panustada ligi 153 000 eurot. Projekti sisuks on Saverna põhikooli õppehoone ja kõrvalhoone ühendamine avara koridoriga, kõrvalhoone katusele õuesõppeklassi ja vaba aja sisustamiseks mõeldud ruumi ning esimesele korrusele nüüdisaegsete garderoobide ehitamine. Lisaks kohandatakse kõrvalhoones asuvad klassiruumid ümber vastavalt kooli praegustele vajadustele. Kogu kõrvalhoone on plaanis täielikult rekonstrueerida - vahetada aknad ja uksed, soojustada fassaad, põrandad ja katus, ehitada välja ventilatsioonisüsteem, uuendada elektri- ja küttesüsteem, paigaldada sooja tarbevee kütmiseks päikesepaneelid ja vahetada katus, remontida kõik siseruumid, sisustada õppeklassid moodsate vahenditega. Arhitektuurse eellahenduse hoonete ühendamiseks ja kõrvalhoone rekonstrueerimiseks koostas OÜ Marksi Maja. Toetuse saamise otsus tehakse tuleva aasta alguses.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Valgjärve Vallavalitsus , Saverna, Kanepi vald
+372 799 8470 valgjarve.vald@mail.ee
Map-pin

Asukoht

Saverna, Kanepi vald, PÕLVAMAA, Eesti
,Saverna, Kanepi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Rekonstrueerimine
Blueprint

Omadused

Tööde maksumus ca 1 mln €